Nyhet! Caia Cosmetics Setting Spray

Caia Cosmetics Setting Spray Kit
Caia Cosmetics Setting Spray Kit

Caia Cosmetics Setting Spray finns nu att köpa nu hos caiacosmetics.se

Idag klockan 08:00 släppte Caia de nya setting sprayerna ”That Dewy Look” och ”That Extra Hydration”. Båda produkterna säljs i permanent utgåva så de är här för att stanna. I samband med släppet lanseras även en ny necessär i rosa fake patentläder.

Setting Spray That Dewy Look (225 SEK / 100 ml)

That Dewy Look ger din hud en ”glowy” finish utan att bli oljig. Den passar perfekt till dig som vill få strålande lyster, både med och utan makeup. Sprayen fungerar lika bra att använda innan du applicerar din makeup för att få ett extra glow, men passar även perfekt att ha med i väskan för att tillföra extra lyster under dagen. Vår specialdesignade pump sprayar ett mjukt och jämnt lager av produkt över hela ditt ansikte. That Dewy Look är en vegansk spray som fixerar din makeup men samtidigt ger dig extra lyster och jämnar ut huden med hjälp av extrakt från bruna alger. Håll flaskan cirka 30 cm från ditt ansikte och spraya ett jämnt lager av den ultralätta formulan för ett fantastisk resultat.

Setting Spray That Extra Hydration (225 SEK / 100 ml)

En återfuktad hud är nyckeln till en perfekt look som håller hela dagen. That Extra Hydration är framtagen för att ge din hy en extra fuktboost och innehåller även fikonkaktus för att lugna irriterad hud. Denna spray går att använda för att återfukta huden innan du applicerar din makeup, eller ta med i väskan för att fräscha upp huden under dagen. Vår specialdesignade pump sprayar ett mjukt och jämnt lager av produkt över hela ditt ansikte. That Extra Hydration är en vegansk spray som ger dig en återfuktad finish, samtidigt som den fixerar din makeup. Håll flaskan cirka 30 cm från ditt ansikte och spraya ett jämnt lager av den ultralätta formulan för ett fantastisk resultat.

That Dewy Hydration Duo (395 SEK)

Duo-paketet innehåller två nya Setting Spray:

  • Setting Spray – That Extra Hydration (värde 225 SEK)
  • Setting Spray – That Dewy Look (värde 225 SEK)

Setting Spray Kit (595 SEK)

Kitet innehåller samtliga tre nya produkter:

  • Setting Spray – That Extra Hydration (värde 225 SEK)
  • Setting Spray – That Dewy Look (värde 225 SEK)
  • CAIA Pink Toilet Bag (värde 245 SEK)

Pink Toilet Bag (245 SEK)

En rosa necessär i konstmaterial för förvarig av makeup och borstar. Lätt att torka av och hålla ren. 100% vegan. Storlek: Längd: 25 cm Bredd: 7,5 cm Höjd: 17 cm

Caia Cosmetics Eveline Karlsen Bianca Ingrosso Emi Wong
Caia Cosmetics Eveline Karlsen Bianca Ingrosso Emi Wong
CAIA Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.