Cocoa Brown Body Make-Up

Cocoa Brown Body Make Up Spray

Cocoa Brown Body Make-Up (75 ml/109 SEK) är en brun-utan-sol som du tvättar bort. Det kommer i en liten smidig sprayburk med airbrush-funktion. Sprayen finns i två nyanser, Medium och Dark. Den beskrivs också med orden ”Colour & Coverage” och är vegansk.

Det var först på YouTube hos Josephine Kyllerman som jag fick syn på den här (tackar för det!). Jag hittar faktiskt ingen info om Body Make-Up varken på Cocoa Browns irländska eller svenska sida.

Marissa Carters (märkets grundare) egna ord om Cocoa Brown Body Make-Up

”Allt fler kunder vill ha en produkt som fungerar som en foundation men kan användas över hela kroppen. Därför har vi kompletterat Cocoa Brown-serien med Body Make-up Colour and Coverage. Vår Body Make-up ger ett jämnt och slätt resultat och en perfekt gyllenbrun hudton samtidigt som den täcker alla småskavanker”.

Recension

Body Make-Up torkar snabbt. Jag sprayar på ca 10-15 cm ifrån huden och smörjer sedan direkt med en tanning mitt eller så sprayar jag direkt på handske och smörjer. Förutom att den airbrushar kroppen till en riktigt solig och gyllenbrun nyans, så fungerar den även till ansiktet. Jag har dock inte provat detta. Var inte rädd för att denna kallas foundation, den har inte riktigt samma typ av finish eller konsistens. Möjligtvis att den liknar Diors Airflash Spray Foundation då, men inget jag provat så kan inte svara på det. En liknande produkt jag har är Sally Hansens Airbrush Legs Spray-on i nyans ”Light Glow”. Den har samma ton som Cocoa Browns nyans ”Medium”. Trots att den heter ”airbrush legs” så fungerar den lika bra över hela kroppen. Den doftar dock inte lika gott som Cocoas, men den har en mer neutral och diskretare doft.

Resultat

Resultatet är en jämn finish på huden. Den är matt, men inte torr. Det finns inget som ser torrt eller krackelerat ut, huden ser bara fräsch ut. Den doftar också riktigt gott, blommigt åt jasmin-hållet. Ingen tung doft, utan lagom sillage.

Några mindre bra saker är att själva sprayen är ganska så intensiv, den sprayar med samma styrka som ett vanligt hårspray i princip. Så vill man spraya den i en handske, håll handsken över handfat/badkar etc. Likadant om man vill spraya direkt på kroppen, stå i duschen för säkerhets skull! Den innehåller också endast 75 ml, så vi får se hur många användningar den räcker till. Men å andra sidan tycker jag den lilla flaskan är himla smidig att hålla i.

Cocoa Brown Body Make-Up finns nu att köpa hos Lyko med 20% rabatt!

Mer Cocoa Brown-produkter hittar du här!

Cocoa Brown Body Make Up Ingredients

Brun-Utan-Sol Cocoa Brown Kroppsvård Recensioner

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.