Deborah Milano Red Laque Lipstick Recension, Swatches, Bilder

Deborah Milano Red Laque

Deborah Milano Red Laque Lipstick

Deborah Milano Red Laque är en kul nyhet bland budgetmärkena, flytande läppstift med mycket glans och varierad intensitet. Jag jämförde dem med L’Oréals Shine Caresse Lip Gloss och de är ganska lika vid första applicering både till konsistens och pigment. Men Milano Red Laque ger ett jämnare avtryck och är lättare att bygga upp mer färg. Det är förvisso inte sagt att Shine Caresse ska vara ett flytande läppstift heller, men till viss del påminner de om varandra.

Deborah Milano Red Laque finns i sju nyanser, där orangea Mademoiselle Tangerine har lite skimmer. Min favorit är 09 Fuchsia Girl, den sitter som smäck!  De doftar typiskt läppstift, men inget störande och är väldigt långvariga på. Fuchsia Girl satt felfritt i 3 timmar på mig, sedan tog jag bort det, så ska prova ut den ordentligt en dag.

  • 02 Sweetheart Rose
  • 03 Lady Beige
  • 06 Purple Queen
  • 07 Scarlet Lover
  • 08 Princess Pink
  • 09 Fuschia Girl
  • 10 Mademoiselle Tangerine

Finns att köpa: Lyko & Shopping4Net. 119 SEK.

Se fler bilder!

Deborah Milano Red Laque

Deborah-Red-Laque-Lipstick

Deborah-Mademoiselle-Tangerine10 Mademoiselle Tangerine

Deborah Milano Red Laque

Deborah Milano Red Laque02, 03, 06, 07, 08, 09, 10

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.