Exit Haircare Snabbrecension & Info

Exit Haircare

Exit Haircare är en ny svensk serie hårvårdsprodukter utvecklad och framtagen av frisörer för frisörer. Serien består av tio produkter inom både vård och styling. Huvudingrediensen i alla produkter är marockansk Arganolja som jämnar ut hårets fibrer och ger håret näring, volym och glans. Produkterna återfuktar, förnyar och stärker både hår och hårbotten. Alla Exitprodukter är 100% parabenfria och är inte testade på djur. Produkterna rekommenderas till både tjejer och killar som har torrt eller skadat hår, men passar bra oavsett hårtyp. Exit Haircare kom till när en grupp erfarna frisörer upptäckte att de inte kunde hitta produkter som levde upp till förväntningarna. De saknade produkter av högkvalitet till ett bra pris. Efter ett år av tester är man nu äntligen nöjd med resultatet och är redo att lansera Exit Haircare.

Exit Haircare

Jag har provat alla produkter ett par gånger nu och tycker de är helt okej, men lite väl dyra faktiskt! *(En 100 ml flaska balsam kostar 95 SEK) Det sulfatfria schampot skummar väldigt bra och gillar du arganolja så kommer du älska doften! Jag tyckte hårmasken gav samma resultat som Philip Kingsleys The Elasticizer. Det ger elasticitet, tynger inte ner håret, men bör sitta i länge för att det ska gå in i håret.

Produkterna känns lite vardagsexklusiva — inget som är exceptionellt bra, men lite spännande att använda och håret känns inte för mjukt eller strävt efter. Jag kan dock inte se att det skulle anpassa sig så bra för riktigt torrt eller skadat hår. Men kan säga att du bör lägga lite extra tid på att låta dem verka i  håret innan ursköljning. Exit har även flera olika stylingprodukter och jag tycker förpackningarna är riktigt snygga och enkla.

Argan Oil Schampo (189 SEK, 400ml)

Ett sulfatfritt schampo som rengör håret samtidigt som det är skonsamt för färgpigment och återuppbygger torrt och skadat hår med hjälp av arganolja.

Argan Oil Balsam (199 SEK 400ml)

Ett utredande, vårdande och färgbevarande balsam, rik på arganolja. Balsamet passar de hårtyper som försvagats av färgbehandlingar, värmestyling och kemikalier.

Argan Oil Hårmask (199 SEK 200ml)

Exit Haircares hårmask är rik på arganolja som återfuktar och tar sig djupt in i håret och återbygger dess styrka och elasticitet. Perfekt för torrt och skadat hår som behöver mycket fukt.

Finns att köpa: Exitstore.se

Se bild på Argan Oil Hårmask!

Exit HaircareExit Pro Argan Oil Hårmask

Hårvårdsserier

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.