Formula 10.0.6 Get Your Glow On Recension

Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Formula 10.0.6 Get Your Glow On är senaste tillskottet bland märkets produkter och en peel-off mask. Den doftar mycket papaya och har en svårt märkbar, men lätt tintad, orange färg. Konsistensen är den mest sega och klibbiga, men det gör den också riktigt bra. Peel-off masker kan känns lite roliga att använda, men de har aldrig varit någon alternativ för mig när jag verkligen vill känna en skillnad på huden. Men den skillnaden känner jag med Get Your Glow On!

Jag låter den sitta 15-20 minuter för att riktigt torka in i alla vrår i ansiktet. Peelar loss och sköljer sedan ansiktet i ljummet/kallt vatten. Hela ansiktet känns väldigt rent och jämnt efteråt, alltså mer balanserat. Det utlovade glowet ser jag inte så mycket av,  huden är mer matt. Men det känns som masken verkat på djupet och gjort porerna lite renare. Huden kan kännas stram också, även om jag inte använt en skrubb före applicering.

Som rengörande mask tycker jag den är super, men för att skaffa glow tycker jag inte den håller. Det lämnar jag åt makeupen 🙂

Finns att köpa: Lyko och KICKS, 99 SEK.

Se fler bilder!

Formula-1006-Get-Glow-On-Face-Mask

Formula-1006-Get-Your-Glow-On

Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Formula 10.0.6 Masker Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.