Nyhet! IDUN Minerals Creme Lipsticks

Nyhet! IDUN Minerals Creme Lipsticks

IDUN Minerals välkomnar våren med att lansera transparenta läppstift i sex läckra färger. Läppstiften har en mjuk och krämig formula med sheasmör och nordisk hjortronolja som återfuktar och vårdar. Läpparna får en transparent finish med skimmer och fin glans.

Alla läppstift innehåller högrenade mineralpigment och är fria från bl.a. nickel, krom, parfym, bismuth, nanopartiklar, konserveringsmedel och mikroorganismer. Serien Creme lipstick har fått namn från äpplen med nordiskt ursprung. De nya läppstiften har samma typ av förpackning som tidigare läppstift, men istället för silver levereras de nya läppstiften i en exklusiv guldhylsa med frostad botten.

Nyhet! IDUN Minerals Creme Lipsticks

  • Elise (Nude)
  • Alice (Kall ljusrosa)
  • Frida (Korall)
  • Flippa (Cerise)
  • Ingrid Marie (Ljusröd)
  • Sylvia (Bordeux)

Finns att köpa: Lanseras i Maj 2015. Pris 189 SEK för 6 ml. IDUN Minerals säljer även sina produkter från sin egna webbplats nu!

Se fler bilder & swatches!

Nyhet! IDUN Minerals Creme Lipsticks

Nyhet! IDUN Minerals Creme Lipsticks AliceAlice

IDUN Minerals Creme Lipsticks EliseElise

IDUN Minerals Creme Lipsticks FilippaFilippa

IDUNFrida

IDUN Minerals Creme Lipsticks Ingrid MarieIngrid Marie

IDUNSylvia

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

En kommentar till “Nyhet! IDUN Minerals Creme Lipsticks”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.