Guerlain Parure de Lumière Fluid Foundation Recension, Swatches, Bilder

Guerlain-Parure-de-Lumiere

Parure de Lumière Fluid Foundation 02 Beige Clair

Guerlain Parure de Lumière Fluid Foundation (30ml/417 SEK) ska ge gloria av ljus till ansiktet. Finishen är satin/semimatt och konsistensen krämigt fyllig. Den känns inte alls som en lätt slöja att applicera, men nyansen Beige Clair är lite för mörk för mig. Det gör att jag får tona ut den mycket för att smälta in. För att tillhöra Guerlain tycker jag inte att den är värd sitt pris. Den är inte bättre än mina favoriter från Bourjois eller favorit i samma prisklass Sensai Fluid Finish. En annan foundation jag tycker ger mer lyster är Clarins Skin Illusion. Parure de Lumiere har en stark doft, precis som övriga Guerlains produkter.
Men det finns en riktigt bra grej! Den gör sig bäst på bild av alla foundations jag har. Speciellt om jag fotar med blixt. Den kan se lite halvdan ut när jag kollar i spegeln, lite kakig vid torra partier, men på bild ser huden väldigt jämn och hälsosam ut. Som att jag använt en ljus diffusor!
Den har en lagom hållbarhet som fungerar för en arbetsdag. Jag har testat Parure de Lumiere i nästan ett halvår nu och tycker den ger fin hy som ser naturligare ut än ovan nämnda. Men vill du ha mer täckning än lätt till medium tycker jag inte den passar. Passar för kombinerad hy och absolut inte för dem med torr hy eller har torra partier.
Det är ingen foundation jag föredrar vintertid, dels för nyansen, men även för att den känns bättre anpassad för återfuktad hud.

Finns att köpa: Utgått ur sortimentet. Mer Guerlain finns hos KICKS och Sephora

Se fler bilder & swatches!

Guerlain Parure de LumièreParure de Lumiere 02 Beige Clair

Guerlain Parure de Lumière

Guerlain-Parure-De-Lumiere-Beige-Clair-Swatches

Guerlain Parure de LumièreFöre/Efter

Guerlain-Feelunique

Guerlain-Foundation-and-PowderParure de Lumiere Foundation & Les Voilettes Powder

Guerlain-Parure-de-Lumiere-Les-VoilettesParure de Lumiere Foundation & Les Voilettes Powder

Recensioner Foundations Guerlain

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.