Label M Diamond Dust Recension & Bilder

Label-M-Diamond-Dust-Schampoo-Conditioner-Body-Lotion

label M Diamond Dust

label.m Diamond Dust är verkligen en serie jag uppskattar vintertid! Håret blir både återfuktat och lent i längderna, samtidigt som det ger en god stadga och strävhet. Helt perfekt helt enkelt, varken för tungt eller lätt och gör håret fylligt. Doften är helt ljuvlig, blommig och krämigt fräsch.

Diamond Dust-serien innehålller en unik blandning av äkta diamanter (Micro-Diamond Complex) med vitt och svart diamant stoft, champagne, pärlstoft och olja från den vita rosens kronblad. Fick höra på pressvisningen att det är samma diamantstoft som Chanel använder i sina produkter.

Schampot har en pärlemorsliknande konsistens som jag rådiggar. Har bara testat ett enda schampo tidigare som har denna typ av konsistens. Glömt namnet på det, men det var ett ekologiskt schampo. Det löddrar upp snabbt och är sådär lagom drygt.
Balsamet är rena guldkornet. Den har proppats med glansförhöjande egenskaper och arbetar för att stärka, skydda och ge intensiv fukt. Du ser själv hur mycket det skimrar och jag lovar, det syns subtilt även i håret. Härligt jellyliknande konsistens och ja, det finns inga negativa saker att säga här.
En kompletterande produkt för kroppen är den glittrande krämen! Jag brukar använda den på benen, det kan bli lite väl mycket diamantskimmer annars 😉

Tyvärr har serien sålt slut på många ställen, men den verkar inte ha utgått ur sortimentet och den finns att köpa även som doftljus i England. Jag fick mina som pressprover på detta eventet, och har nu köpt serien igen vilket är lika med högsta betyg!

Finns att köpa online hos CDON och Cocopanda. Salonger som säljer label.m hittar ni här

Label-M-Diamond-Dust-SchampooSchampo/Shampoo

Label-M-Diamond-Dust-ConditionerBalsam/Conditioner

Label-M-Diamond-Dust-Body-LotionBody lotion

Label-M-Diamond-Dust-Body-ShimmerBody lotion

Label-M-Diamond-Dust-Body-Lotion-SwatchBody lotion

Label-M-Diamond-Dust-Body-Lotion-SwatchesBody lotion

Label M Balsam Bodylotion Schampo

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.