Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Max Factor Masterpiece Transform Mascara släpps i sommar och den här har en ny typ borste som gör den värd att spana in. De flesta mascaror från Max Factor tycker jag levererar så den här hoppas jag starkt på!
Borsten är slimmad med avsmalnande strålängd och har designats för att svepa volym längs varje enskild frans. Den ska vara effektiv speciellt på de kortaste och har en extra fyllig formula för en tätare svärta åt hela fransraden.

Finns att köpa: Exklusiv förlansering hos H&M under v.29, 2014. Lanseras hos övriga återförsäljare från vecka 33, 2014. Rek pris 170 SEK, 12 ml.

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “Max Factor Masterpiece Transform Mascara”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.