Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask

Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask

Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask

I Augusti 2014 lanserar Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask. Det är en fuktbomb till tillskott bland övriga produkter i Hydra Végétal-serien. Det är en gelémask som ska göra huden mjuk och fyllig med lyster på bara 15 minuter. Används två ggr i veckan och enligt beskrivningen ska den tas bort med bomull efter 5 minuter. Så om det är 5 eller 15 minuter som gäller återkommer jag gärna med 🙂

Finns att köpa: Yves Rocher. 75 ml tub, ca pris 75 SEK.

Se fler bilder!

YvesRocherHydra-Vegetal-Produkter-2014

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

4 reaktioner till “Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask”

    1. Ja den innehåller bland annat sav från lönn (fuktbindande egenskaper) och patenterade vegetabiliska ämnet betain (kapslar in fukt)! Vill prova =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.