Original Mineral Projekt Sukuroi Gold Smoothing Balm Recension

Original Mineral Projekt Sukuroi

Original Mineral Projekt Sukuroi Gold Smoothing Balm

Original Mineral Projekt Sukuroi Gold Smoothing Balm är en leave-in produkt för håret. Läs pressmeddelandet i mitt tidigare inlägg här eller bättre info hos Kicki på Daisybeauty. Det är ett skimrande gult balsam som doftar lite nostalgiskt för mig. Vet inte alls vilken produkt jag använde som påminner så starkt om denna, men det var många år sedan.

Guldbalsamet kommer i en otroligt lurig förpackning. Den har en vallgrav runt sig, som skulle kunna vara lite smart och förhindra kladd. Balsamet är kladdigt, och det är inte så’smooth’ att applicera i håret. Det är mer knepigt att få det jämnt fördelat, så håret bör vara fuktat. Men det går givetvis att krama in det i torrt hår och jag återkommer strax till varför jag föredrar det.

Ofta lämnar leave-in produkter i torrt hår stela toppar på mig, men inte i det här fallet. Håret blir inte fett, eller för mjukt. Det ger mitt hår en viss styling och finish, som förutom att det luktar gott, även gör att det ser lite friskare ut. Jag tycker verkligen om den här som enda stylingprodukt. Att använda flera olika är inte min grej och den här ger både skydd mot plattång och hårtork. Dessutom doftar den riktigt gott.

Original Minerals produkter har ett 1-5 system för Hold och Finish. Ni kan se på mina bilder nedan vad jag menar, och Projekt Sukuroi Hold har 0 och Finish har 2.5. Det stämmer bra, för någon yta känner jag inte på håret och därmed inte så mycket volym-plumpande partiklar. Finish ger den, men kanske inte så superglansigt. Jag gillar den här produkten, men O&M’s produkter är inte de enklaste märket att få tag i direkt.

Men det bästa med Sukuroi upptäckte jag av en olyckshändelse. Tappade burken i golvet – och såklart var locket öppet – så all produkt som blev över smetade jag in i håret. Dagen efter tvättade jag håret och topparna hade förvandlats till stuns och glans. Kanske det blir så av alla produkter om de får verka riktigt länge, men Sukuroi gav håret både glans, stuns i spikraka längder och härlig doft.

Finns att köpa: Original Mineral. O&M hittar du hos utvalda frisörsalonger (I Göteborg hos bl a Baldacci och It’s a family affair) samt Baldacci

Se fler bilder

Original-Mineral-Project-Sukuroi

Original-Mineral-Project-Sukuroi001

Original Mineral Projekt Sukuroi

Original-Mineral-Project-Sukuroi003

Original-Mineral-Project-Sukuroi-Ingredients

Leave-In Original Mineral Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.