Pürminerals Correcting Primer Recension, Swatches, Bilder

Purminerals-Correcting-Primer002

Pürminerals Correcting Primer

Pürminerals Correcting Primer (30 ml, rek 375 SEK) är en lystergivande, korrigerande och återfuktande primer. Den säljs i limiterad utgåva nu under sommaren eller tills den är slut, så passa på om du är hjärtligt nyfiken!
Jag började använda den här när det var som varmast ute, och det var inte det bästa kan jag säga. Primers och andra baser med flera lager på huden fungerar inte alls för mig på sommaren. Huden är så bra på att återfukta sig själv just då, så jag kommer använda den här mer under vintertid!

Det jag lade märke till snabbt är att formulan påminde mig mycket om Guerlains Météorites Light Diffusing Primer, åtminstone någon av deras primers. Jag har provat en för många år sedan, och minns inte så mycket. Men jag fick lite samma känsla som med Pürminerals vill jag minnas. Konsistensen är lätt tintad och glowig som den lovar. Därför föredrar jag att applicera den på kindben snarare än i hela ansiktet. Primern ger en tyngre känsla om jag applicerar den i hela ansiktet. Men känns lite upplyftande om jag bara applicerar vid kinderna.

Finns att köpa: Hudoteket (375 SEK). Hitta din återförsäljare här, rek pris 295 SEK

Se fler bilder & swatches!

Purminerals-Correcting-Primer

Purminerals-Correcting-Primer001

Purminerals-Correcting-Primer-Ingredients

Purminerals-Correcting-Primer-Swatches

Primers Pür Cosmetics

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.