10 tomma #13

10-tomma-nr13-makeupedia

10 tomma #13

IsaDora Perfect Loose Powder

Bra löspuder i budgetklassen, väldigt längesedan jag köpte det dock och hamnade i glömska. Men nu är det alltså slut och tyckte det balanserade glansighet bra, om än inte det absolut bästa eller finmalda som Chanel Poudre Universelle.

Gunry Nail Polish Remover Pads

Älskar dessa pads! Tycker de är helt förträffligt bra för vanliga cremelack och torkar inte ut mina naglar heller.

Sally Hansen Diamond Cuticle & Nail Creme

Läs mer om krämen här!

Max Factor Wild Mega Volume Mascara

En hyfsad mascara, jag tyckte den var både si och så! Borsten är ju lite speciell och ganska kort så den når inte riktigt det kortaste och innersta fransarna.

Pürminerals Big Blink Mascara

Superbra mascara som förlängde mina fransar! Skulle recenserat den här ordentligt, men jag tyckte bättre om den efter flera användningar. I början var den för lös, gillade den bättre när den torkat lite.

Dermorganic Daily Conditioning Shampoo

Tyckte doften påminde mig om bilshampoo faktiskt! Men detta är ett ekologiskt shampoo och det skummade väldigt mycket och bra utan sulfater. Håret mådde bra av det här, men tror ändå inte jag kommer köpa det. Kanske om det blir mer tillgängligt på marknaden.

Nuxe Reve de Miel Face Cleansing & make-up removing gel

Skön att applicera, men är parfymerad så kände inte att den var speciellt bra runt ögonen. Lite sveda i ögonen, så jag använde den därefter bara för foundation och övrig ansiktsmakeup. Kommer inte köpa igen dock, hellere köper jag Clarins Pure Melt Cleansing Gel som är mycket mer trögflytande.

Topz Bomullspads med olja

Oljig makeupremover som gör att ögonen svullnar på mig. Inget allvarligt, utan bara som alla oljor gör på mina ögon. Tar bort riktigt envetna eyeliners, men jag föredrar andra removers.

Proclé Makeup Remover

Läs min recension här! Slutade använda denna så har mest ströanvänt den för att ta bort swatches på armen med.

Waterclouds Repair Hairmask

Som vanligt med Waterclouds är detta en riktigt bra hårprodukt för mig. Min förkärlek till detta märke håller alltså fortfarande! Denna masken återfuktar och gör så håret ser mer hälsosamt ut!

Empties Inslag Recensioner Etiketter: , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.